Buurgenootschap ´t Bergske

Fietstocht + barbecue 2017

Op zondag, 2 juli was weer onze jaarlijkse fietstocht met aansluitend de barbecue.

Ondanks de slechte voorspellingen was het weer redelijk goed. Veel buurtgenoten deden mee aan de fietstocht om de felbegeerde wisseltrofee in de wacht te slepen. Tijdens de tocht kwamen ze nog een post tegen voor een kleine versnapering. Hier was ook een spel voor groot en klein. Een soort van Jeu de BouleĀ  spel zorgde voor het verschil in punten. Dit spel werd bij de volwassenen het beste gespeeld door Carl van der Sande. Omdat hij ook het gevonden woord van de fietstocht “zomervakantie” goed had, was hij de terechte winnaar van de fietstocht 2017. Vol trots kon Carl de wisseltrofee in ontvangst nemen.

De grootste winnaar van het Jeu de Boule spel was echter 1 van de kinderen. Sem Stuurstraat. Voor hem was er een speciale prijs: een voetbal. Proficiat Sem!!

Na de prijsuitreiking werd de barbecue aangestoken. Jack Kusters stond te popelen om te gaan bakken en kreeg hulp van Marco Broers. Wat een genot als het vlees zo op je bord geschoven wordt! Uiteraard werd er onder het genot van een drankje ook flink bijgekletst. Bij sommigen ging het door tot in de late uurtjes en zelfs de vuurkorf werd nog aangestoken.

Het was weer een gezellige activiteit. Voor de foto’s: klik hier.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer