Buurgenootschap ´t Bergske

Jeugdactiviteit Roboxen

Op vrijdag, 13 november zijn we met de jeugdleden van onze buurschap naar Lot 66 in Breda geweest. Eerst hebben we bij Ans in de schuur frietjes en mini-snacks gegeten. Hele bergen friet lagen er op tafel. En toen met z’n allen naar Breda.

Bij Lot 66 gingen we roboxen. We moesten in een soort robot gaan zitten waar we mee konden sturen en met een joystick konden we klappen uitdelen aan onze tegenstander. Als het hoofd van de robot werd geraakt kreeg deze robot een punt. Degene met de meeste punten was dus de grote verliezer.

Als eerste gingen de broers Kevin en Dylan Broeders in de ring. Uitslag: 48 – 22. Daarna was het de beurt van de tweelingzusjes Evy en Britt van de Velde. Uitslag: 66 – 77. Als volgende mochten de straatgenootjes Max Verkade en Koen Poot plaatsnemen in de robot. Uitslag: 88 – 44. Daarna mocht Julie Verkade haar eerste wedstrijd beginnen en mocht Dylan nog een keer. Uitslag: 55 – 63. Evy en Kevin gingen daarna de strijd aan tegen elkaar. Uitslag: 61 – 77. En toen kwam het grootste gevecht van de avond. Koen tegen Britt wat eindigde in de overweldigende uitslag van 93 – 118. De laatste party was voor Julie tegen haar jongere broertje Max. Uitslag: 49 – 68.

Na de wedstrijd hebben we nog iets gedronken in de kantine van Lot 66 en uitgerekend wie er nu eigenlijk de minste klappen had gekregen en dus de grote winnaar van de avond was. Kevin, gefeliciteerd met je overwinning!!!

Voor de foto’s: klik hier.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer