Buurgenootschap ´t Bergske

Steile wand klimmen jeugd

Op zaterdag, 22 november gingen we met de jeugdleden van onze Buurschap steile wand klimmen bij Neoliet in Tilburg. Voor Frank en Ceriel was het natuurlijk al de zoveelste jeugdactiviteit, maar voor Dylan en Kevin was het de eerste keer dat ze meegingen met de jeugd van hun nieuwe buurt. Max en Koen waren nu ook al oud genoeg om mee te mogen met de jeugd en voor Julie was het natuurlijk al haar tweede activiteit, maar ze moest zichzelf wel staande houden tussen al die jongens. Voor de meeste leden was het dus extra spannend.

Aangekomen bij Neoliet kregen we eerst uitleg van Jasper over het zekeren en toen kon de jeugd gaan klimmen. In het begin ging het nog voorzichtig, maar toen iedereen de smaak te pakken had, werden er verschillende wedstrijdjes tegen elkaar gehouden. In de pauze was er voor iedereen ranja en een snoepje. Na de pauze gingen sommigen wel voor een erg moeilijke wand. Maar wat wil je ook met de nederlands kampioen steile wand klimmen in de zaal. Koen en Max wisten nog een handtekening te bemachtigen.

Na afloop was er voor iedereen aan de bar nog een lekker drankje en daarna werd iedereen weer veilig thuisgebracht. Voor de foto’s: klik hier.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer