Buurgenootschap ´t Bergske

Quiznight

Op zaterdag, 18 oktober werden de leden van onze buurschap uitgedaagd om deel te nemen aan een quizavond. Helaas durfden maar enkele leden deze uitdaging aan. In 4 groepen werd gestreden om de felbegeerde bekers, maar het ging bij de meesten toch gewoon om de eer. De quizvragen bestonden uit verschillende onderdelen: algemeen, sport en eten & drinken. Voor de wereldreizigers onder ons waren een aantal beroemde gebouwen uit de gehele wereld op de foto gezet. Aan hun de taak om de naam van het gebouw en de plaats te benoemen. Ook kregen ze een aantal tv-tunes te horen met de vraag bij welke tv-serie deze tune te horen was.

Als winnaars kwam de groep met Nicolien, Xavier, Harry en Henk uit de bus. Zij ontvingen een kleine beker. Als tweede eindigde de groep met Jack, Ad en Marit. De groep die als derde eindigde bestond uit Lian, Annemarie, Pierre en Karel. En als laatste eindigden Jeanne, Wim en Walther.

Na de quiz werd nog gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Ondanks de geringe opkomst was het weer een heel gezellige avond. Voor de foto’s klik hier.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer