Buurgenootschap ´t Bergske

Fietstocht + barbecue 2014

Op zondag, 6 juli werd weer gestreden om onze geweldige wisseltrofee. De weersvoorspellingen waren slecht, maar toch vertrok iedereen vol goede moed op de fiets om te strijden voor de eerste plaats. In het bos zaten Jeanne en Lian met een versnapering en nog extra opdrachten. Jeugdfoto’s van bekende en minder bekende Nederlanders passeerden de revue en aan onze fietsers de taak om de juiste naam bij de foto te zetten.

Onderweg moesten er natuurlijk ook nog letters worden gevonden en met deze letters moest het woord BUURTPREVENTIE worden gevormd. Vijf deelnemers hadden alle vragen en opdrachten goed. Voor hen was er nog een vraag over het aantal doelpunten op het WK. Xavier en Luca zaten het dichtst bij het juiste antwoord en werden de gelukkige winnaars van de wisseltrofee. Proficiat!!!

Daarna werd de barbecue aangestoken, want onze meesterkok Jack stond te popelen om ons allemaal te voorzien van een lekker stukje vlees. Het was weer een gezellige buurtactiviteit en ondanks een paar fikse hoosbuien werd er nog door gefeest tot in de late uurtjes. Voor de foto’s: klik hier.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer