Buurgenootschap ´t Bergske

Fietstocht en barbecue

Op zondag,25 juni 2006 werd weer de jaarlijkse fietstocht met barbecue gehouden.

Er deden zo’n 60 leden mee aan deze gezellige fietstocht met opdrachten.

Als alle opdrachten goed waren uitgevoerd, kon het woord “Wilhelmus van Nassouwe”worden gevormd. Bij de post moesten de deelnemers meedoen aan een “voetje van de grond”race..

Een aantal deelnemers miste een afslag en zij gingen dwalen in het bos.

Zij zijn dan ook niet bij de post aangekomen en na een lange, vermoeiende tocht teruggekeerd naar de familie Geerts. Ondanks het slechte weer was het toch erg gezellig en dankzij twee party-tenten bleven we toch allemaal droog.

De fietstocht werd dit jaar gewonnen door de familie Roest. De wisseltrofee mag nu dus een heel jaar bij de familie Roest voor het raam staan. Walther, we gunnen het je!!

Rond half 9 begon de spanning flink op te lopen. Nederland moest deze avond voetballen. Dankzij de beamer en het scherm van de familie de Bie konden we gezellig met z’n allen in de schuur genieten van een mooie wedstrijd. Tenminste, dat hoopten we.

Toen Nederland verloor vertrokken alle echte voetbalfans wanhopig naar huis. Met een klein groepje hebben we er toch nog een gezellige avond van gemaakt.

Ondanks het verlies van Nederland en het slechte weer, toch een geslaagde activiteit.

Wij willen de familie de Bie bedanken voor het beschikbaar stellen van hun koeling, beamer en scherm. Verder willen we de familie Broers bedanken voor het beschikbaar stellen van hun party-tent en natuurlijk de familie Verdaasdonk voor het gebruik van de muziekinstallatie.

Mede mogelijk gemaakt door Jory Geerts. | beheer